10 cele mai bune biciclete fara pedale: 2020

Spread the love

Biciclete fara pedale pentru copii preferate de noi

O bicicleta fara pedale este cea mai buna varianta pentru un copil, pre-scolar sau copil de orice varsta care vrea sa invete sa mearga pe bicicleta. Dar cu sute de modele din piata, care este cea mai buna bicicleta fara pedale pentru copilul tau?

Bicicletele fara pedale pentru copii au diferite functionalitati si atribute de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa alegi una potrivita pentru varsta copilului tau – cum ar fi tipul si dimensiunea rotii si a materialului, greutatea, marimea si franele. Pentru a-ti face munca mai usoara am ales 10 biciclete fara pedale pentru copii care noua e plac foarte mult si s-ar putea sa iti placa si tie!

Vezi lista cu 10 biciclete fare pedale pentru copii:

1. Bicicleta fara pedale metalica pentru copii – SUPER JUNIOR MAX – BLUE – Kiddimoto

Activitati pentru copii - cum sa ii planifici joaca celui mic
Bicicleta fara pedale metalica pentru copii – SUPER JUNIOR MAX – BLUE – Kiddimoto

Bicicleta fara pedale metalica Super Junior Max de la Kiddimoto este cea mai inalta bicicleta de echilibru cu cadru metalic, un cadru usor oferind copiilor cu varste cuprinse intre 2-5 ani increderea de a merge singuri si de a invata cum sa isi pastreze echilibrul.

Aceasta bicicleta de echilibru Super Junior Max este una dintre cele mai inalte biciclete de la Kiddimoto. Cu scaun cu captuseala si anvelope pneumatice, bicicleta este foarte confortabila pentru spatele celor mici, in timp ce un cadru usor si o frana cu tambur spate asigura o calatorie sigura si fara probleme.

 

2. Bicicleta fara pedale din lemn pentru copii – Kurve Stars Balance Bike – Kiddimoto

Activitati pentru copii - cum sa ii planifici joaca celui mic
Bicicleta fara pedale din lemn pentru copii – Kurve Stars Balance Bike – Kiddimoto

Bicicleta fara pedale Stars Kurve promoveaza exercitiile, invatarea si distractia ajutand in acelasi timp copiii sa invete abilitatile de echilibru si de coordonare care ii vor pregati pentru mersul pe bicicleta cu pedale.

Copiii se plimba cu bicicletele fara pedale impingand pamantul cu picioarele si pentru ca nu exista stabilizatori, copilul invata in mod natural cum sa echilibreze si sa controleze bicicleta. Bicicleta fara pedale Stars Kurve ofera o pozitie dreapta similara cu cea a unei biciclete normale, cu un scaun reglabil pentru a se potrivi micutilor cu varsta de 3 ani.

 

3. Bicicleta fara pedale din lemn pentru copii – Kurve Union Jack Balance Bike – Kiddimoto

Activitati pentru copii - cum sa ii planifici joaca celui mic
Bicicleta fara pedale din lemn pentru copii – Kurve Union Jack Balance Bike – Kiddimoto

Bicicleta fara pedale Union Jack Kurve promoveaza exercitiile, invatarea si distractia ajutand in acelasi timp copiii sa invete abilitatile de echilibru si de coordonare care ii vor pregati pentru mersul pe bicicleta cu pedale.

Copiii se plimba cu bicicletele fara pedale impingand pamantul cu picioarele si pentru ca nu exista stabilizatori, copilul invata in mod natural cum sa echilibreze si sa controleze bicicleta. Bicicleta fara pedale Union Jack Kurve ofera o pozitie dreapta similara cu cea a unei biciclete normale, cu un scaun reglabil pentru a se potrivi micutilor cu varsta de 3 ani.

 

4. Bicicleta fara Pedale Casper 2019, Chipolino

Bicicleta fara Pedale Casper 2019, Chipolino

Bicicleta fara pedale Chipolino Casper este recomandat pentru copii cu o greutate de pana la 20 kg. Ajuta la dezvoltarea mentinerii echilibrului si ajuta trecerea la bicicleta cu pedale.

 

5. Bicicleta de Tranzitie pentru Copii Spider, fara Pedale si Roti Mari, Colectia 2019, Lorelli

Bicicleta de Tranzitie pentru Copii Spider, fara Pedale si Roti Mari, Colectia 2019, Lorelli

Bicicleta fara pedale pentru echilibru Spider ajuta copilul sa isi dezvolte abilitatile motorii si sa isi mentina echilibrul.Este o bicicleta fara pedale, ce face mai usoara trecerea catre bicicleta clasica. Cadru usor din aluminiu, imbracat in plastic stilizat, pentru un aspect deosebit.

 

6. Bicicleta Fara Pedale Spekter, Chipolino

Bicicleta Fara Pedale Spekter 2019, Chipolino

Bicicleta fara pedale Spekter este potrivita pentru copii cu varsta incepand de la 1,5 ani si greutatea de pana la 20 kg. Ajuta la dezvoltarea mentinerii echilibrului si ajuta trecerea la bicicleta cu pedale. Cadru robust si foarte usor, doar 3 kg.

 

7. Bicicleta fara Pedale Bart, Lionelo

Bicicleta fara Pedale Bart, Lionelo

 

Cu un design bine conceput, bicicleta fara pedale Bart va oferi copilului multe ore de distractie. Constructia din magneziu si optiunile acesteia o fac sa fie un produs perfect pentru dezvolatrea celor mici. Cadrul bicicletei este confecționat dintr-un aliaj unic de magneziu fara sudura. Bart este o Bicicleta rezistenta, cu o greutate foarte mica: 3 kg.

 

8. Bicicleta din Lemn fara Pedale cu Roti Gonflabile Willy, Lionelo

Bicicleta din Lemn fara Pedale cu Roti Gonflabile Willy, Lionelo

​Bicicleta fara pedale Willy va deveni prietenul cel mai bun al copilului tau in timpul petrecut afara.Aceasta bicicleta extrem de usoara fabricata din lemn de tei imbunatateste coordonarea miscarii. Datorita placii pentru creta din fata bicicletei, copilul ar putea decora creativ vehiculul.

 

9. Bicicleta fara Pedale Arie, Lionelo

Bicicleta fara Pedale Arie, Lionelo

Bicicleta fara pedale pentru echilibru Arie ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile motorii intr-un mod sigur.Manerele sunt prevazute cu sistem anti-alunecare, clopotel pentru averizare sonora si cu frana, ce-l ajuta pe micut in pastrarea preciziei si directiei de mers. Rama are un design unic, special creat pentru ca cei mici sa poata utiliza ca suport de picioare.

 

10. Bicicleta fara Pedale Alex, Lionelo

Bicicleta fara Pedale Alex, Lionelo

Bicicleta fara pedale pentru echilibru Alex de la Lionelo, ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile motorii intr-un mod sigur. Manerele sunt prevazute cu sistem anti-alunecare, clopotel pentru averizare sonora si cu frana, ce-l ajuta pe micut in pastrarea preciziei si directiei de mers. Rama bicicletei are un design unic, special creat pentru ca cei mici sa poata utiliza ca suport de picioare.

 


Vezi lista completa de biciclete fara pedale


Vezi si casti de protectie pentru copii