4 utilizari ale castilor BuddyPhones in dezvoltarea copiilor

Spread the love

 

Jocul este foarte important pentru dezvoltarea copiilor, la fel si studiul. Daca in privinta jocului copiii nu au obiectii, cand vine vorba despre teme majoritatea micutilor incep sa-si manifeste nemultumirile. Modalitatea ideala este ca parintii sa gaseaca activitati sau lucruri in care aceste doua elemente esentiale pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici sa se imbine cu succes.

Poti crede ca BuddyPhones a gasit reteta castigatoare?

Ei bine, aceste accesorii create de cei de la Onaoff indeplinesc 4 dintre activitatile esentiale dezvoltarii copiilor:

 

Invatarea interactiva

Copiii aflati la varste mici trebuie sa invete anumite lucruri intr-un mod cat mai interactiv, pe care ei sa il gaseasca interesant si captivant. Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii, nu doar adultii ci si micutii au devenit din ce in ce mai atrasi de gadgeturile moderne. In acest context, dezvoltatorii de softuri au creat diverse aplicatii si jocuri educative destinate copiiilor. Astfel, castile BuddyPhones se transforma in accesorii esentiale invatarii interactive. Copiii le pot folosi atunci cand invata de pe tableta, laptop, smartphone si alte device-uri de acest tip, pentru aplicatiile cu sunet. Designul foarte colorat si special gandit pentru a oferi confort sporit micutilor, prin mai multe elemente integrate: protectie pentru urechi si cap, confectionat din materiale moi si hipoalergenice, dar si prin utilizarea a unui nivel de volum potrivit pentru auzul unui copil (75 decibeli, conform normelor impuse de standardele europene).

 

Seriale de desene animate

Cu siguranta ca cei mici folosesc device-urile mobile ale parintilor pentru a urmari serialele lor preferate de desene animate. Castile BuddyPhones sunt si in acest caz un accesoriu indispensabil, mai ales pentru ca cei mici pot sa ii priveasca pe eroii lor oriunde s-ar afla, fara ca sunetul sa ii deranjeze pe cei din jur. O caracteristica tehnica distincta care fac din aceste casti sa fie ideale chiar si pentru familiile in care exista mai multi copii este reprezentata prin functia BuddyCable. Aceasta este realizata cu ajutorul unui splitter jack audio care permite conectarea a pana la 4 prieteni pentru a face share sunetului provenit din acelasi dispozitiv.

 

Terapia prin muzica

Muzica poate functiona ca o adevarata terapie atat pentru cei mari, dar si pentru cei mici. Cantecele distractive dedicate copiilor pot fi ascultate de pe orice dispozitiv modern, folosind castile BuddyPhones. Modelul BuddyPhones InFlight a fost creat special pentru familiile care calatoresc alaturi de copii si prezinta un element care le face ideale pentru a fi folosite in avion: adaptorul cu mufa jack pentru avion. In plus, acestea permit setarea a uneia din cele 3 trepte de nivel: 75 db pentru copiii care o sensibilitate auditiva, deficit de atentie sau chiar autism, 85 db pentru o ascultare normala si 94 db tocmai pentru a asigura volumul optim chiar si in conditii de zgomot.

 

Conversatiile ce cei dragi

Firea comunicativa care ii caracterizeaza pe majoritatea copiilor ii face pe acestia sa isi doreasca sa impartaseasca experientele lor cu ceilalti prieteni. 3 dintre cele 4 modele de casti BuddyPhones au microfon incorporat, tocmai pentru ca cei mici sa poata purta conversatii telefonice sau online si pentru a mentine legatura cu ceilalti membrii ai familiei si cu prietenii de joaca.

 

Comanda cele mai bune casti audio pentru copii de pe mirakids.ro si fa-ti micutii fericiti!

Save

Save

Save

Save

Lasă un comentariu