Ai un copil pasionat de muzica? Cum trebuie sa fie castile potrivite pentru el

Spread the love

Muzica este una dintre pasiunile pe care copiii le au. Nu doar ca atunci cand asculta muzica potrivita varstei lor sunt mai linistiti, dar de asemenea aceasta activitate poate fi considerata si o terapie pentru cei mici. Experientele muzicale ii ajuta pe micuti sa retina informatii, de aceea, inca de la varsta de 3 ani, este recomandat sa il indrumi pe cel mic sa descopere aceste beneficii.

Daca ai un copil pasionat de muzica, ar trebui sa stii sa alegi cele mai bune casti audio pentru el.

Afla ce caracteristici au castile audio ideale pentru copii!

  • Au volum limitat

Cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa le aiba castile pentru copii este sa limiteze volumul, oricat de pasionat de muzica ar fi cel mic! Acest lucru este important pentru ca auzul celor mici este mai sensibil si trebuie protejat. Nivelul optim al sunetului din casti pentru cel mic nu ar trebui sa depaseasca 85 db. Castile BuddyPhones ofera aceasta facilitate, astfel incat, oricat de tare ar fi setat sonorul din device-ul la care sunt conectate, volumul din casti nu va depasi aceasta valoare. Pentru copiii cu deficit de atentie, modelul InFlight este cel mai potrivit pentru ca ofera posibilitatea de a seta sonorul pe trei trepte de viteze. Aceste casti pot fi utilizate chiar si in calatoriile cu avionul, pentru ca permite ascultarea la un nivel optim al sonorului, chiar si in conditii de zgomot.

  • Sunt realizate din materiale hipoalergenice

Perechea de casti ideala pentru copii nu trebuie sa le puna in pericol sanatatea. Cel mai bine ar fi sa cauti o pereche de casti care sunt confectiate din materiale hipoalergenice, asa cum sunt si castile BuddyPhones. Plasticul din care sunt realizate este foarte rezistent, asa ca posibilitatea ca cei mici sa reuseasca sa rupa castile si sa inghita fragmente din ele este redusa la minim. Totodata, materialele folosite pentru banda si pentru protectia urechilor nu ii predispun pe copii la alergii.

  • Au un design cool

Desigul nu este deloc un aspect de neglijat atunci cand alegi un obiect pe care il va folosi copilul tau. Fiind pasionat de muzica, probabil ca isi va dori sa poarte castile la plimbarile prin parc, pe drumul catre si de la scoala, deci acestea trebuie sa fie cat mai cool si cat mai colorate, pentru a atrage atentia colegilor si a prietenilor. BuddyPhones sunt disponibile intr-o gama variata de culori, iar fiecare pereche de casti contine stickere colorate si animate, cu ajutorul carora copiii sa le poata accesoriza.

  • Sunt sigure

Castile pentru copii trebuie sa le ofere siguranta acestora, prin absolut toate caracteristicile pe care le au. Castile BuddyPhones mai castiga inca un punct la acest capitol pentru ca sunt proiectate astfel incat sa nu ii puna in pericol pe cei mici. Astfel, castile BuddyPhones InFlight devin un cadou foarte bun si sigur pentru copii, prin cablul care are un design plat, care se poate detasa, eliminand riscul de sugrumare.

Lasă un comentariu