Casti audio pentru copii – Cadoul ideal pentru Craciun

Spread the love

Cauti cadoul ideal de Craciun pentru copii? Iti recomandam castile audio pentru copii

casti audio pentru copii cadou de Craciun

Daca copilul tau iubeste muzica atunci nu trebuie sa ii refuzi o astfel de placere si sa ii oferi drept cadou o pereche de casti audio pentru copii la care sa poata asculta in voie melodiile pe care le prefera. Si cum venirea Mosului se apropie cu pasi repezi ai putea sa te gandesti la achizitia unor casti BuddyPhones, create special pentru cei mici, protejandu-le auzul.

Fiecare copil este incantat de un cadou primit de la Mos Craciun, insa atunci cand pe scrisoarea adresata mosului se numara si castile audio atunci mai mult ca sigur dorintele copilului sunt destul de mari, iar parintii trebuie sa incerce sa ii faca pe plac, oferindu-i cadoul dorit. Cu toate ca lista este lunga, parintii trebuie sa se decida la alegerea acelor produse sigure, care sa nu le dauneze pe termen lung si mai ales utile pentru copii. O pereche de casti ar putea fi o varianta potrivita, mai ales ca acestea sunt fabricate in conformitate cu normele de siguranta pentru copii.

Copiii asculta muzica pentru ca o indragesc si in acelasi timp sunt captivati de tot ceea ce se poarta. Vor sa stea neincetat la laptop, pe telefon sau la televizor sa se bucure de melodiile preferate. In acelasi timp, copii sunt pasionati de casti, fiind o adevarata moda in ultima perioada, mai ales in randul celor mai mari.

Casti audio pentru copii cu volum reglabil la 85 dB pentru protectia auzului celor mici

casti audio pentru copii cu volum regalbil

Castile audio pentru copii trebuie sa fie diferite de cele ale adultilor si sa le protejeze auzul celor mici. Cel mai important criteriu pe care trebuie sa il verifice parintii este ca acestea sa se poata regla, astfel incat volumul sa nu fie prea mare. Auzul copiilor este sensibil si de aceea nu trebuie sa asculte muzica foarte tare. Potrivit medicilor pediatri, parintii trebuie sa aiba grija de urechile copilului si mai ales sa nu le ofere castile adultilor, intrucat volumul nu trebuie sa depaseasca 85 dB. Castile audio pentru copii beneficiaza de un volum reglabil, iar numarul de decibeli nu va depasi niciodata valoarea specificata, copiii aflandu-se astfel in siguranta, iar auzul protejat. Unele casti pot fi folosite si pentru copiii cu deficit de atentie, avand un volum ce se poate regla pe mai multe trepte de viteza.

Castile audio pentru copii BuddyPhones sunt confectionate din materiale hipoalergenice

Orice jucarie si produs destinat copiilor trebuie sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sanatatea lor sa nu fie pusa in pericol. Castile audio pentru copii trebuie sa intruneasca si acest avantaj – ele sunt realizate din materiale rezistente, hipoalergenice si mai ales nu au piese componente care sa se poata dezmembra si care sa poata fi inghitite de copiii mici, prevenindu-se astfel eventualele accidente.

De asemenea, cablul castilor se poate detasa, evitandu-se pericolul de sugrumare. Ca atare, este bine sa privesti atent asupra tuturor materialelor din care sunt confectionate castile audio pentru copii si mai apoi sa iei decizia finala, fiind sigur ca nu va pati nimic atunci cand le utilizeaza.

Casti audio pentru copii cu design colorat si atragator

Casti audio colorate pentru copii

Niciunui copil nu ii plac produsele clasice, din contra, acestia sunt fascinati de culori si de forme diferite. Daca vor primi o pereche de casti audio mai mult ca sigur vor merge cu ele la joaca si le vor prezenta copiilor de aceeasi varsta. Ai putea alege modele frumos colorate, cu stickere ce se pot lipi, reusind astfel sa fie mai frumos accesorizate si mai ales sa atraga atentia prietenilor din parc sau de la scoala. Nu alegeti niciodata un produs obisnuit pentru ca mai mult ca sigur copilul va dori ceva cu totul diferit.

O pereche de casti audio pentru copii ar putea fi solutia perfecta si pentru calatoriile cu masina lungi, atunci cand copilul ajunge sa se plictiseasca usor. De aceea, pentru a face drumul mai usor, ai putea sa il incanti cu astfel de optiuni muzicale.