Cele mai bune casti pentru copii 2020

Spread the love

Cele mai bune casti pentru copii 2020. Casti pentru copii testate: parinti, voi protejati auzul copiilor vostrii? Acestea sunt cele mai bune casti pentru copii – Castile BuddyPhones.

Cele mai bune casti audio colorate pentru copii 2020

Cele mai bune casti audio colorate pentru copii 2019

Sa alegi cele mai bune casti audio pentru copilul tau este important deoarece utilizarea unor casti audio necorespunzatoare poate cauza deteriorarea auzului.

Castile audio pentru copii sunt esentiale pentru parinti, deoarece niciunul dintre parinti nu vrea sa il auda mai mult de 10 minute pe Spongebob sau vreun alt joc la care nivelul de zgomot este mare, sau poate parintele vrea sa asculte altceva in timp ce copilul se amuza la computer, tableta, smartphoe sau TV.

Un alt motiv ca sa cumperi o pereche de casti special creeate pentru copii este acela in care trebuie sa plecati in vacanta, pe un drum lung fie cu masina sau avionul. Sa ii dai „de lucru” copilului cu un film sau muzica/vidoclipuri pe parcursul zborului sau calatoriei cu masina este un bonus pentru parinti.

De asemenea, o pereche de casti bune pentru copii trebuie sa indeplineasca si cerinte de dimensiunea adecvata, comfort si design, dar si limitarea volumului de sunet.

Casti audio pentru copii, cu volum limitat la 85dB

Sa ii dai copilului o pereche de casti pentru adulti ii poate pune in pericol auzul, penru ca acestea au volumul sunetului foarte mare, pana la 115 decibeli (dB).

Cele mai bune casti pentru copii 2018Nivelul maxim al zgomotului recomandat de mai multe organisme din domeniul sanatatii, este 85 de decibeli (dB), drept urmare niciun model de casti pentru copii nu ar trebui sa depaseasca acest nivel. Castile audio pentru adulti de obicei au nivelul maxim de 115 dB (echivalentul unui tren zgomotos), si expertii din domeniu avertizeaza ca ascultatul la acel nivel ridicat poate duce la pierderea auzului dupa doar 15 minute de ascultare in fiecare zi.

Cele mai bune casti pentru copii 2019-2020. Sunt castile audio sigure pentru copii?

Cele mai bune casti pentru copii 2018

Expertii recomanda ca timpul maxim de ascultare la casti ar trebui limitat la maxim doua ore pe zi (atat la copii, cat si la adulti), chiar daca volumul este limitat la 85 dB.

Limitarea volumului la castile pe care le dati copiilor este evident o decizie inteleapta daca vreti sa protejati auzul acestora, insa expertii avetizeaza ca nu trebuie sa foloseasca orice tip de casti.

Un compromis sensibil ar fi acela sa investiti intr-o pereche de casti ce limiteaza volumul sunetului automat si de asemenea sa limitati durata de timp in care copilul foloseste castile.

Nu cumparati casti audio care se introduc in ureche (in-ear) – pentru ca riscati sa le deteriorati auzul pentru ca sursa sunetului este foarte aprope de timpan. Si chiar daca le-ati cumparat casti care limiteaza volumul sunetului automat, nu ii lasati sa le foloseasca mai mult de doua ore pe zi. Chiar si la 85dB utilizarea intensiva nu este recomandata.

Cele mai bune casti pentru copii – BuddyPhones de la MiraKids.ro

Mai jos veti regasi o lista cu TOP 3 cele mai cautate casti audio pentru copii in 2020:

Orice tip de casti audio ai cauta pentru copilul tau fie ca sunt casti cu fir sau casti Wireless cu conectare prin Bluetooth, vezi detaliile celor de mai jos si sigur vei gasi ceva protrivit pentru copilul tau in bugetul dorit.

3. Casti audio pentru copii JBL JR300, albastru

Casti audio pentru copii JBL JR300, albastru
Casti audio pentru copii JBL JR300, albastru

Vezi detalii, pareri si pret

Un comentariu la „Cele mai bune casti pentru copii 2020”

Comentariile sunt închise.