Top 5 Masinute electrice pentru copii cu Review-uri 2020

Spread the love

Masinute electrice pentru copii

Masinute electrice pentru copii ieftine. Masinuta electrica cu telecomanda sau fara este visul oricarui copil. Unul dintre cele mai bune idei de caduri pentru copii pe care le putem darui chiar daca este putin mai costisitor. Vazand fetele fericite ale copiilor, nici nu va mai conta cat au costat. O masinuta electrica iti va uimi copilul si se va simti ca intr-o masina reala de adulti. Cel mai important lucru este faptul ca masinuta ii va dezvolta  abilitatile cognitive si psiho-motorii in timp ce le creste respectul de sine.

Daca sunteti in cautarea celei mai bune masinute electrice pentru copii, am pregatit o lista cu astfel de produse in articolul de mai jos. Sunt dotate cu usi reale, faruri si oglinzi exact ca autovechiculele reale. Avand diferite viteze, masinutele se pot conduce pe diverse terenuri, chiar si dintre cele mai accidentate, oferind astfel o bucurie mare copiilor. Copiii pot invata sa conduca o masina inca de la o varsta frageda cu oricare dintre masinutele de mai jos:

Top 5 cele mai bune masinute electrice pentru copii cu Review-uri 2020

1. Masinuta electrica cu doua locuri Drifter Jeep 4×4 Negru

  1. Masinuta electrica cu doua locuri Drifter Jeep 4x4 Negru Noul Jeep Drifter 4×4 este mai puternic si mai performant ca oricand! Este prevazut cu roti cu suprafata mare de rulare,centura de siguranta, pentru ca orice copil sau adult s-o iubeasca! Prevazuta cu acceleratie si frana pe aceeasi pedala, 2 viteze. Bateria performanta de 2x6V/7Ah reincarcabila, radiocomanda pentru parinti si incarcatorul sunt incluse.Echipata cu faruri fata, mufa MP3,oglinzi retrovizoare,si volan cu efecte de sunete.

2. Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero White

Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero White

Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero White ii va oferi copilului tau momente de neuitat alaturi de prietenii lui. E simplu, incarci bateriile, pui contactul, pornesti masinuta si distractia poate incepe. Viteza in linie dreapta, viraje, franari, manevre cu spatele, orice este posibil cu masinuta electrica Mappy Aero White. Orice ati face distractia este asigurata oricum. Daca cel mic nu se descurca inca “la volan”, dumneavoastra aveti posibilitatea sa controlati masinuta prin telecomanda inclusa.
Fie ca cel mai talentat pilot sa castige!

3. Masinuta electrica pentru copii – Mercedes Benz S63 AMG Red cu roti din cauciuc

 Masinuta electrica Mercedes Benz S63 AMG Red cu roti din cauciuc
Masinuta electrica Mercedes Benz S63 AMG Red cu roti din cauciuc

Avand o culoare vibranta dar rafinata, masinuta este o reproducere fidela a faimosului Mercedes Benz S63 AMG. Masinuta electrica pentru copii Mercedes Benz este recomandata copiilor cu varsta de peste 3 ani si cu greutatea sub 30 kg.

Echipata cu faruri fata, mufa MP3, SD Slot, display digital, amortizare pe toate rotile, oglinda retrovizoare, volan cu sunete, scaun de piele, centura de siguranta.

Brand: Mercedes-Benz
Varsta: 3 – 4 ani
Tip produs: Masina
Pentru: Baieti
Culoare: Rosu
Material: Plastic

 


4. Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero Red 

Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero Red ii va oferi copilului tau momente de neuitat alaturi de prietenii lui. E simplu, incarci bateriile, pui contactul, pornesti masinuta si distractia poate incepe. Viteza in linie dreapta, viraje, franari, manevre cu spatele, orice este posibil cu masinuta electrica Mappy Aero Red. Orice ati face distractia este asigurata oricum. Daca cel mic nu se descurca inca “la volan”, dumneavoastra aveti posibilitatea sa controlati masinuta prin telecomanda inclusa.

Brand: Mappy
Varsta: 3 – 8 ani
Tip produs: Masina
Pentru: Baieti
Culoare: Rosu
Inaltime: 57 centimetru


5. Masinuta electrica pentru copii Mappy, cu 2 locuri, Drifter Jeep, Verde

Masinuta electrica pentru copii Mappy, cu 2 locuri, Drifter Jeep, Verde

Masinuta electrica pentru copii Mappy Drifter Jeep cu 2 locuri, ii va oferi copilului tau momente de neuitat alaturi de prietenii lui. E simplu, incarci bateriile, pui contactul, pornesti masinuta si distractia poate incepe. Viteza in linie dreapta, viraje, franari, manevre cu spatele, orice este posibil cu masinuta electrica Mappy. Orice ati face distractia este asigurata oricum. Daca cel mic nu se descurca inca “la volan”, dumneavoastra aveti posibilitatea sa controlati masinuta prin telecomanda inclusa.

Brand: Mappy
Varsta: 3 ani +
Tip produs: Masina
Pentru: Baieti
Culoare: Verde
Greutate: 17.5 kilogram


Vezi si:

Top 8 Scaune Auto Copii si Bebelusi in 2020 ieftine. Preturi mici si Pareri scaune auto